Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Tuinonderhoud door de vakmannen van Groningen | H.W. Mollema

Jouw tuin is een verlengstuk van je woonkamer en woning over het algemeen. Je kan het ook zien als een visitekaartje van je woning. Dat alleen al is reden genoeg om jouw tuin goed te blijven onderhouden. Om jouw tuin te onderhouden is voldoende kennis en ervaring nodig. Daarom is het uitermate handig om hulp te vragen bij een bedrijf die bekend is met tuinonderhoud. Bij H.W Mollema geven we je graag advies over tuinonderhoud en geven we jouw tuin maar al te graag die onderhoudsbeurt die het verdient. Zo kan jij nog lang van jouw tuin genieten en hoef je geen zorgen te maken over andere dingen. 

Tuinonderhoud voor elk seizoen in Groningen en omgeving

Winteronderhoud tuin Voorjaarsonderhoud tuin Zomeronderhoud tuin Najaarsonderhoud tuin

Mollema biedt diensten van ontwerp en tuinaanleg tot nazorg. Ons streven is het leveren van buitengewoon goede tuinen, dit houdt in dat op elk vlak specialisten zitten. Zij weten voor elk seizoen wat jouw tuin nodig heeft en zorgen ervoor dat de tuin het hele jaar door in goede conditie blijft. Ook weten de specialisten van Mollema goed welke planten of bomen meer onderhoud nodig hebben en wanneer. Zo blijft het oorspronkelijk tuinontwerp behouden.

H.W. Mollema Hoveniers- & BestratingbedrijfBesteed uw tuinonderhoud uit in Groningen en omgeving

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen het tuinonderhoud zien als een belasting? Je bent dus niet de enige die dit zo ervaart. Begrijpelijk ook, want tuinonderhoud eist meer dan alleen tijd op. Zo is voldoende kennis en ervaring pré bij het onderhouden van een tuin. Toch is tuinonderhoud echt nodig. Helemaal als je jouw tuinontwerp wilt behouden. Maar geen zorgen, Mollema biedt oplossing.  Onze vakmannen kunnen deze taken namelijk voor jou doen. Wij bij Mollema helpen je graag met het tuinonderhoud, denk hierbij aan de tuin winter- of zomer klaar maken, maar ook aan zaken als het gazon maaien en het snoeien van bomen. Wat je ook wenst, wij gaan met jou in gesprek om jouw tuinontwerp weer op orde te krijgen en jouw bomen en planten het onderhoud te geven die ze nodig hebben. 

Tuinonderhoud H.W. Mollema

De voordelen van het uitbesteden van tuinonderhoud

Het uitbesteden van het tuinonderhoud is een uitkomst wanneer je geen groene vingers hebt, bij gebrek aan kennis of bij tijd te kort. Het onderhouden van de tuin klinkt als een simpel klusje, maar er komt meer bij kijken dan je in de eerste instantie denkt. Zo heeft elk seizoen een ander soort tuinonderhoud en materialen nodig. De hoveniers bij Mollema hebben verstand van zaken, zij weten voor elk jaargetij wat er nodig is om de tuin in de juiste conditie te krijgen en te behouden. De voordelen van het uitbesteden van het tuinonderhoud zijn: 

Diverse vormen tuinonderhoud in Groningen en omgeving

Het juist onderhouden van de tuin zorgt voor een levende tuin met een verzorgde uitstraling. De ene tuin heeft meer tuinonderhoud nodig dan de andere. Ook hebben bepaalde tuinen specifieke eisen wat betreft het tuinonderhoud. Zo moet er bij een tuin met een groot gazon veel aandacht worden besteed aan het gezond houden van de grasmat. Terwijl bij een tuin met veel sierbestrating de aandacht gevestigd is op het verwijderen van onkruid tussen de kiezels en tegels. Naast de diverse vormen van tuinonderhoud is er ook nog verschil in hoe vaak jouw tuin onderhoud nodig heeft. De hoveniers van H.W. Mollema helpen je graag met het tuinonderhoud.   

Overige diensten H.W Mollema 

Ben je op zoek naar een bedrijf die meer dan alleen tuinonderhoud uitvoert? Bij Mollema kan je terecht voor onder andere tuinaanleg en tuinontwerp. Wil je een moderne tuin, een watertuin of toch een Japanse tuin? Wat je wens ook is, bij Mollema ben je aan het juiste adres. Vraag een kennismakingsgesprek aan en wij bespreken met jou de mogelijkheden om jouw tuin helemaal je eigen te maken. 

Tuinonderhoud in Groningen en omgeving: vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Heb je nog vragen over het tuinonderhoud? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of mail. Wij helpen je graag zodat je het hele jaar zorgeloos kunt genieten van een mooi verzorgde tuin. Is dit iets wat je ziet zitten? Vraag dan hieronder vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij zorgen ervoor met het juiste tuinonderhoud dat jouw tuin in goede conditie is. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject