Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Keurig kunstgras van H.W. Mollema

Kunstgras H.W. Mollema

Groen gras en weinig onderhoud 

Nooit meer grasmaaien, verticuteren, bemesten en onkruid verwijderen uit je gras. Hoe fijn zou het zijn om mooi groen gras te hebben en hier vrijwel geen onderhoudstijd aan kwijt te zijn? Kunstgras is de kunstmatige variant van gras en vergt veel minder onderhoud. Met kunstgras kun je een schitterende groene uitstraling aan de tuin geven.  

Voordelig kunstgras

Hoe fijn zou het zijn om het gehele jaar door schitterend groen gras te hebben? Gras dat bestendig is tegen alle weersomstandigheden. Gras waarbij je geen rekening hoeft te houden met de zon en schaduw. Gras dat één mooi geheel vormt. Dankzij steeds nieuwe veranderingen en kwalitatieve verbeteringen van kunstgras is kunstgras steeds moeilijker te onderscheiden van echt gras.

Kunstgras van hoge kwaliteit kan tot wel 25 jaar meegaan. Daardoor kun je het beschouwen als een eenmalige investering, waarin je minder tijd hoeft te steken in het onderhoud en in de materialen om het te onderhouden. Kunstgras biedt je niet alleen gemak, maar is op lange termijn ook nog eens voordeliger.  

Kunstgras H.W. MollemaKunstgras H.W. MollemaKunstgras H.W. Mollema

De voordelen van kunstgras 

Onderhoud kunstgras

Kunstgras vergt veel minder onderhoud dan normaal gras. Echter, om de levensduur van jouw kunstgras te optimaliseren is het belangrijk om een klein beetje energie in het onderhoud te steken. Maar om ook het kunstgras gazon in een goede, mooie conditie te behouden moet je wel wat kunstgras onderhoud uit voeren. Het schoonhouden van het gras is het belangrijkste onderhoud.

Tips onderhoud kunstgras

Het onderhouden van kunstgras is belangrijk om jouw gazon zo lang mogelijk mooi te houden. Hieronder een aantal tips om er voor te zorgen dat jouw gazon goed onderhouden wordt.

Ben je benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Eén van onze specialisten komt bij je langs en zal jouw ideeën en de mogelijkheden met je doornemen. 

Royal Grass® kunstgras

Met trots kunnen wij zeggen dat Royal Grass® onze leverancier en partner is voor kunstgras. Royal Grass® streeft naar perfectie, of het nu gaat om de kwaliteit van de producten, de kennis van de specialisten of de manier waarop wordt geprobeerd het kunstgras te verbeteren: iedere dag streeft men bij Royal Grass® naar kunstgras van de beste kwaliteit. Royal Grass® kunstgras is dan ook stevig, duurzaam en tegelijkertijd het meeste natuurlijke kunstgras op de markt!

Sinds de oprichting in 2003 is de ontwikkeling van kunstgras voor tuintoepassingen in een stroomversnelling geraakt. Talloze innovaties hebben ervoor gezorgd dat klanten, inmiddels verspreid over de hele wereld, kunnen genieten van een prachtige Royal Grass® grasmat.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op over de opties en mogelijkheden.

shotuin kunstgrasvijver royal grass silk

 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject