Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Professionele erfafscheiding  

Hoe heerlijk is het om in jouw tuin te kunnen genieten, zonder dat de buren je kunnen zien. Hoe fijn zou het zijn om een plek te creëren die afgeschermd is van de omgeving? Om van je eigen tuin een plek te maken die door erfafscheiding extra sfeer uitstraalt? Erfafscheiding kan zowel in de voortuin als achtertuin. Mollema biedt genoeg mogelijkheden als het gaat om een erfscheiding.  

Erfafscheiding H.W. Mollema

Waarom een erfafscheiding ideaal is  

Waar een erfafscheiding je tuin ten eerste scheidt van uw buren en de buitenwereld heeft een erfafscheiding nog meer voordelen om één aan te schaffen. Zo zal een erfafscheiding je inkijk kunnen verminderen, de veiligheid van je woning verbeteren en heeft het weer minder invloed op je tuin door een erfafscheiding. Daarnaast kan een erfafscheiding ook dienen als steunpilaar voor een schuur of een bijgebouw. Mollema legt je graag uit wat de voordelen nog meer zijn en wat een erfafscheiding jouw tuin kan bieden. 

Van metaal tot een natuurlijke erfafscheiding   

Wil je meer privacy? Wil je dat de tuin meer sfeer uitstraalt? Jouw tuin afschermen voor de sier? Wil je dat je kinderen of huisdieren niet zomaar de tuin kunnen verlaten? Erfafscheiding is de oplossing. Er zijn veel diverse mogelijkheden die kunnen worden toegepast bij een erfafscheiding. Om jou te voorzien van een erfafscheiding die het best bij jou past heeft Mollema veel verschillende soorten erfafscheidingen. Je kunt bij Mollema terecht voor een natuurlijke erfafscheiding, een groene erfafscheiding, hekwerk en schuttingen van verschillende soorten materialen. Wat je wens ook is, Mollema helpt je graag verder. 

Erfafscheiding H.W. MollemaGroene erfafscheiding H.W. MollemaHouten erfafscheiding H.W. Mollema

 Metalen of natuurlijke erfafscheiding kan geplaatst worden voor: 

Erfafscheidingen hebben vele voordelen en deze kunnen per tuin verschillen. Mollema heeft de grootste redenen om een erfafscheidingen te laten plaatsen op een rijtje voor je neergezet; 

Waarom kiezen voor H.W Mollema bij je erfafscheiding? 

Met jouw wensen en ideeën en onze jarenlange ervaring zullen wij bij Mollema samen tot het beste erfafscheiding resultaat komen. Door alle opties en mogelijkheden kunnen wij ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Mollema kijken niet alleen naar een mooie, goed functionerende erfafscheiding, maar wij kijken naar het geheel. Wij helpen je graag om jouw droom erfafscheiding te verwezenlijken.  

Eisen erfafscheiding en erfgrens 

Bij Mollema hebben we een goed oog als het gaat om tuinontwerp. Onze specialisten weten precies wat er in jouw tuin staat en wat juist niet. Erfafscheidingen kunnen erg divers zijn en kunnen een verschillende sfeer uitstralen. Zo zal een erfafscheidingen in een Japanse tuin er anders uit komen te zien dan in een watertuin of een moderne tuin. Bij Mollema gaan we met jou in gesprek om de wensen met elkaar te bespreken en vervolgens om hieraan te voldoen. Samen met jou creëren wij een tuinontwerp waar de erfafscheiding helemaal bij past. 

Eisen erfafscheiding en erfgrens  

H.W Mollema houdt volledig rekening met de eisen waaraan een erfafscheiding aan moet voldoen. Wij houden bijvoorbeeld rekening met dat de erfafscheiding niet minder dan twee meter in de buurt mag komen van een boom, of dat er geen openingen in een erfafscheiding mag zitten. Zo vermijden wij mogelijke discussiepunten en kan Mollema een erfafscheiding bouwen waar jij lang profijt van zal hebben.  

H.W. Mollema helpt bij jouw erfafscheiding  

De aanschaf van een erfafscheiding is een eenmalige investering. Wij helpen je graag om kwalitatief goed materiaal te vinden. Zowel natuurlijke als metalen erfafscheidingen gaan jaren mee. Kies je voor een natuurlijke erfafscheiding? Bij Mollema helpen we je ook graag met het onderhoud ervan.  

Geïnteresseerd in een erfafscheiding? 

Ben je benieuwd naar wat Mollema jou nog meer te bieden heeft? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Eén van onze specialisten komt bij jou langs en zal jouw ideeën en de mogelijkheden met je doornemen. Naast een erfafscheiding kan H.W Mollema je ook helpen bij het bouwen van een buitenkeuken, een waterwellness of simpelweg grondwerk. Benieuwd naar wat wij bij Mollema nog meer voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject