Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Tuinaanleg door dé specialist van Groningen | H.W. Mollema

 

H.W. Mollema zorgt voor het totaalplaatje

Jouw tuin is de plek waar je lekker wilt kunnen genieten na een drukke dag. Ben je ontevreden over jouw huidige tuin? Ga voor een compleet nieuwe tuinaanleg of laat jouw huidige tuin in Groningen renoveren. Laat de tuinaanleg of tuinrenovatie professioneel aanpakken door H.W. Mollema. Wij kijken samen met jou naar het totaalplaatje voor de tuinaanleg of tuinrenovatie. Onze specialisten zorgen met kun kennis en expertise ervoor dat er een droomtuin gerealiseerd wordt. Onze hoveniers kunnen een tuinontwerp maken en jou voorzien van waardevolle adviezen voor de tuinaanleg. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met het tuinontwerp starten we met de tuinaanleg.   

Tuinaanleg in Groningen door specialisten

Wil je een nieuwe tuin aan laten leggen of de huidige tuin veranderen? Hoveniersbedrijf H.W. Mollema regelt de tuinaanleg. Waarschijnlijk heb je al een beeld in je hoofd van uw ideale tuin, maar beschik je niet over de kennis en kunde om een ontwerp te maken en de tuin aan te leggen. Dit vraagt namelijk om veel denk- en meetwerk. Tijdens het maken van het tuinontwerp kun je aangeven wat je belangrijk vindt in een tuin, zodat je een tuin krijgt die bij je past. Aan de hand van onze kennis en ervaring kijken wij wat er technisch gezien mogelijk is en komen wij met ideeën en suggesties. Op deze manier kun je samen met onze specialisten jouw droomtuin in Groningen verwezenlijken.

Tuinaanleg

Jouw tuin laten renoveren

Wil je geen nieuwe tuin laten aanleggen, maar de huidige tuin een opknapbeurt geven? Dan is tuinrenovatie een uitkomst. Een tuin renoveren varieert van herinrichting van jouw tuin tot het vervangen van de huidige materialen, bestrating en beplanting. Deze veranderingen maken vaak een groot verschil, op deze manier krijgt jouw tuin een totaal nieuwe uitstraling zonder dat een compleet nieuwe tuin aangelegd hoeft te worden.

Wat zijn de kosten van tuinaanleg in Groningen?

Wat tuinaanleg of renoveren van een tuin kost verschilt per situatie. Dit hangt onder andere af van de materialen, het aantal werkuren dat nodig is om de tuin te realiseren en eventuele extra’s. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij een beeld schetsen en een offerte voor je maken.

Kleine en grote projecten door Hoveniersbedrijf H.W. Mollema

De experts van Hoveniersbedrijf Mollema weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor een tuinaanleg, oprit of andere buitenruimtes. Soms is zelfs een kleine aanpassing aan de tuin al voldoende voor een geheel nieuw aanzicht. Dankzij onze kennis en kunde kan ons team voor zowel kleine als grote projecten inschatten wat de beste opties zijn. Op deze manier haal je het meeste uit jouw tuin of buitenruimte. H.W. Mollema heeft al ruim 20 jaar ervaring met tuinontwerp en tuinaanleg in Groningen. Bekijk hier onze afgeronde projecten.

Mogelijkheden voor jouw tuinaanleg in Groningen:

Bomen, planten en bloemen Buitenkeuken Erfafscheiding Grafinrichting Gras Groene daken Grondwerk Haag Kunstgras Outdoor ruimtes Tuinverlichting  Waterwellness

Vrijblijvend adviesgesprek voor tuinaanleg of renovatie        

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Graag geven wij je advies en bespreken wij de mogelijkheden voor jouw tuin in Groningen. Of zie je de tuinaanleg al helemaal zitten en wil je aan de slag? Vraag dan hieronder vrijblijvend een adviesgesprek aan. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject