Telefoon H.W. Mollema   0598 431135

Tuinaanleg door dé specialist | H.W. Mollema

 

Totaalplaatje

Een tuin is de plek waar u lekker wilt kunnen genieten na een drukke dag. Bent u met uw huidige tuin niet tevreden? Ga voor een compleet nieuwe tuinaanleg of laat uw huidige tuin renoveren. Laat de tuinaanleg professioneel aanpakken door H.W. Mollema. Wij kijken samen met u naar het totaalplaatje voor uw tuinaanleg. Onze specialisten zorgen met kun kennis en expertise ervoor dat uw droomtuin gerealiseerd wordt. Onze hoveniers kunnen een tuinontwerp voor uw maken en u voorzien van waardevolle adviezen voor uw tuinaanleg. Pas als u helemaal tevreden bent met het tuinontwerp starten we met de tuinaanleg.   

Tuinaanleg door specialisten

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen of uw huidige tuin veranderen? Hoveniersbedrijf Mollema regelt uw tuinaanleg. Waarschijnlijk heeft u al een beeld in uw hoofd van uw ideale tuin, maar beschikt u niet over de kennis en kunde om een ontwerp te maken en de tuin aan te leggen. Dit vraagt namelijk om veel denk- en meetwerk. Tijdens het maken van het tuinontwerp kunt u aangeven wat u belangrijk vindt in een tuin, zodat u een tuin krijgt die bij u past. Aan de hand van onze kennis en ervaring kijken wij wat er technisch gezien mogelijk is en komen wij met ideeën en suggesties. Op deze manier kunt u samen met onze specialisten uw droomtuin verwezenlijken.

Tuinaanleg

Uw tuin laten renoveren

Wilt u geen nieuwe tuin laten aanleggen, maar uw huidige tuin een opknapbeurt geven? Dan is tuinrenovatie een uitkomst. Een tuin renoveren varieert van herinrichting van uw tuin tot het vervangen van de huidige materialen, bestrating en beplanting. Deze veranderingen maken vaak een groot verschil, op deze manier krijgt uw tuin een totaal nieuwe uitstraling zonder dat een compleet nieuwe tuin aangelegd hoeft te worden.

Wat zijn de kosten van tuinaanleg?

Wat tuinaanleg of renoveren van een tuin kost verschilt per situatie. Dit hangt onder andere af van de materialen, het aantal werkuren dat nodig is om uw tuin te realiseren en eventuele extra’s. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een beeld schetsen en een offerte voor u maken.

Kleine en grote projecten door Hoveniersbedrijf Mollema

De experts van Hoveniersbedrijf Mollema weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor een tuinaanleg, oprit of andere buitenruimtes. Soms is zelfs een kleine aanpassing aan uw tuin al voldoende voor een geheel nieuw aanzicht. Dankzij onze kennis en kunde kan ons team voor zowel kleine als grote projecten inschatten wat de beste opties zijn. Op deze manier haalt u het meeste uit uw tuin of buitenruimte.

Mogelijkheden tuinaanleg:

Bomen, planten en bloemen Buitenkeuken Erfafscheiding Grafinrichting Gras Groene daken Grondwerk Haag Kunstgras Outdoor ruimtes Tuinverlichting  Waterwellness

Vrijblijvend adviesgesprek voor tuinaanleg of renovatie        

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Graag geven wij u advies en bespreken wij de mogelijkheden. Of ziet u de tuinaanleg al helemaal zitten en wilt u aan de slag? Vraag dan hieronder vrijblijvend een adviesgesprek aan. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekemaNorwell  Fraai buitenFirmus productsStrukton

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

17,5 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 75, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Webshop:

   Bekijk onze webshop hier

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

 

Mollema Hovenier

Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487
Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit project
Bekijk dit project