Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Exclusieve houtbouw en waterbouw door vakmannen van H.W. Mollema

H.W. Mollema Hoveniers- & BestratingbedrijfHoutbouw en waterbouw op maat in Groningen en omgeving 

Het gebruik van duurzaam tuinhout biedt direct extra sfeer, warmte, ruimte en comfort. Wij bij H.W Mollema doen niet aan standaard erfafscheidingen, carports, vlonders, bruggen en tuinhuizen. Van elk project maken we iets bijzonders. Onze specialisten bij H.W Mollema maken op basis van jouw wensen en ideeën alles exact op maat bij het ontwikkelen van een tuin ontwerp en dit wordt gedaan met de meest bijzondere houtsoorten. 

Houtbouw H.W. Mollema

Kiezen voor houtbouw bij tuin ontwerp 

Houtbouw is al van oorsprong veel in gebruik bij het bouwen van onder andere schuren, een woningaanbouw, een erfafscheiding en voor vele andere projecten. Je kan dus wel zeggen dat houtwerk tijdloos is. Houtbouw is duurzaam doordat de bron circulair is en zichzelf kan vernieuwen. Daarnaast is houtbouw efficiënt doordat hout van zichzelf licht is. Daardoor kan je het makkelijk bewerken en zijn er veel mogelijkheden.

Voordelen van exclusieve houtbouw en waterbouw door H.W Mollema  

Een prachtige en natuurlijke uitstraling door houtbouw

Hout is een puur en natuurlijk product waar tegenwoordig de meest mooie dingen van worden gemaakt. Houtwerk is veelzijdig, flexibel in gebruik en gaat lang mee. Daardoor is het onder andere geschikt voor garages, steigers, tuinhuisjes, prieëlen en veranda’s. Heb je zelf een idee? Laat het ons vooral weten. Samen met jou kijken de professionals van H.W Mollema graag naar wat we voor jou en jouw tuin kunnen betekenen. 

Houtbouw H.W. MollemaWaterbouw H.W. MollemaHoutbouw H.W. Mollema

Tuinonderhoud en houtbouw 

Tuinonderhoud is enorm van belang bij het duurzaam en mooi houden van jouw tuin. Bij het ontwikkelen en uitvoeren van houtbouw moet het onderhoud hiervan dus niet worden vergeten. De specialisten van H.W Mollema zullen je advies geven om uw houtbouw zo lang mogelijk mee te laten gaan. Daarnaast helpen we je graag bij jouw tuinonderhoud en het onderhoud van jouw houtbouw. Al gaat het om een likje verf of het schoonmaken van uw schuur. Bij H.W Mollema doen we dit om uw houtbouw zo duurzaam mogelijk te houden.

Tablazz B.V. | buitenparket leverancier

Wij laten u graag kennis maken dé groothandel voor buitenparketten en onze leverancier: Tablazz B.V.

Tablazz B.V.  is opgericht in 2016 als officieel distributeur voor het hoogwaardige Exterpark buitenparket. Het strakke buitenparket biedt dezelfde sfeer, comfort en uitstraling als een gewone parketvloer.

 Door een continue innovatie en productontwikkeling blijft Exterpark tot op de dag van vandaag het meest hoogwaardige en innovatieve terrassysteem. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze unieke buitenparketten! Dankzij Tablazz B.V. zijn wij verzekerd van kwalitatieve buitenparketten en meer.

HOUTBOUWlogo tablazz

Dekker Hout | Tuinhout & schuttingen leverancier

Dekker Hout vindt zijn oorsprong in 1885, als een kleine lokale houthandel. Sindsdien is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende houtbedrijven in Nederland en Europa, gespecialiseerd in de import, export en verwerking van hout en houtproducten.

Ondanks de hoge mate van automatisering staat flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid altijd voorop, jonge mensen worden voortdurend binnen het bedrijf opgeleid om een bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van het assortiment, de omzet en natuurlijk de kwaliteit en service. Wij zijn erg blij met onze leverancier Dekker Hout!

logo koninklijkedekker

Vrijblijvend advies over houtbouw & waterbouw in Groningen en omgeving

H.W Mollema gebruikt bij het uitvoeren van houtbouwprojecten exclusieve houtsoorten die voor een lange tijd mee gaan. Heb je nog vragen over de mogelijkheid van houtbouw in jouw tuin? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag aan de mooiste exclusieve houtproducten., zodat je het hele jaar door kunt genieten van het buiten zijn tegen de beste prijs. Heb je een idee of wil je van gedachten wisselen? Vraag dan hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject