Telefoon H.W. Mollema  0598 431135

Tuinbestrating door dé specialisten van H.W Mollema 

H.W. Mollema Hoveniers- & Bestratingbedrijf

Tuinbestrating voor in elke tuin 

Wil je lekker in de zon kunnen genieten van een schitterend terras? Heerlijk op jouw loungeset ontspannen en gezellig barbecueën? In dat geval is het wel zo makkelijk om in jouw tuin een stuk bestrating te hebben. Zowel voor de sier als voor het gemak is het in elke tuin erg prettig om een gedeelte strak betegeld te hebben met tuinbestrating. 

Bestrating Mollema

Allerlei soorten en maten tuinbestrating

Om iedereen van zijn wensen en stijlen te kunnen voorzien hebben wij een groot assortiment aan verschillende soorten tuinbestrating. Voor zowel beton sierbestrating, natuursteenbestrating,  keramische bestrating, gebakken- en oud gebakken bestrating bent u bij H.W. Mollema te Groningen aan het juiste adres. Ook voor tuintegels in alle soorten en maten kunt u bij ons terecht. Onze specialisten zullen met zorg uw tuin bestraten, zowel machinaal als met de hand. Wij adviseren u graag over de tegels en het onderhoud ervan. 

Tuinbestrating GroningenTegels TuinbestratingOprit bestraten

Het onderhouden van tuinbestrating

Wij leggen niet alleen schitterende tuinbestrating, maar kunnen het ook voor jou onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan de groene aanslag die je tegels krijgen in de winter. Deze borstelen en spuiten we graag van jouw bestrating. Heb je al tuinbestrating in de tuin? Met alle liefde maken wij deze weer schitterend door het te herleggen of te rooien.  

Het minimaliseren van onkruid   

Wij voegen ruimtes tussen de tuinbestrating. Dit zorgt er namelijk voor dat je vrijwel geen onkruid tussen de stenen en tegels krijgt. Wij willen niet alleen een schitterende tuinbestrating leveren, maar er ook voor zorgen dat de bestrating zo lang mogelijk verzorgd blijft.

Tegeldragers 

Heb je een balkon of een dakterras, maar wil je wel graag sierbestrating?  Dan zijn tegeldragers op het gebied van tuinbestrating de uitkomst. Het is namelijk belangrijk dat water weg kan lopen. Bij tegeldragers kan het water onder de tegels worden afgevoerd. Tegeldragers komen onder de tegels te liggen en worden door ons keurig weggewerkt. 

Wil je een bestrating in jouw tuin laten leggen? Of wil je dat de tuintegels opnieuw gelegd worden? Neem vrijblijvend contact op met ons.  

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487
Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject