bouw prefab winter

Wat is een bouw prefab?

Een bouw prebab bestaat uit een aantal elementen die in de fabriek of werkplaats zijn samengesteld uit verschillende onderdelen. Deze elementen worden naar de gewenste locatie getransporteerd om ze daar vervolgens samen te voegen tot één geheel. Een bouw prefab is als het ware een bouwpakket dat bestaat uit meerdere elementen gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Een voordeel hiervan is dat snel en efficiënt een tuinhuis, berging, enzovoort geplaatst kan worden in jouw tuin. Daarnaast zijn de elementen van betere en constantere kwaliteit dan wanneer ze ter plekke gemaakt worden. Er bestaan verschillende soorten en maten prefab bouwwerken, zoals een tuinhuis of berging. Alles is mogelijk!

Laat je bouw prefab plaatsen in de winter

Je denkt waarschijnlijk niet aan de winter bij het plaatsen van een schuur, tuinhuis of tuinkast. Toch is dit het geschikte seizoen om een bouw prefab te plaatsen. Een bouw prefab kun je zien als een bouwpakket dat bestaat uit elementen. Hierdoor wordt de bouwtijd en uitvoeringsfase versneld, waardoor wij bij het plaatsen niet afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Hierdoor kan ons vakkundige personeel ook op koude of natte dagen aan de slag met het bouwen in jouw tuin. Dit is toch ideaal? In de winter plaatsen onze specialisten de bouwprefab, zodat je wanneer de lente begint direct kunt genieten van jouw droomtuin. Je hebt er dus geen omkijken naar!

Verschillende soorten bouw prefabricages: 

  • Tuinkast 
  • Tuinhuis
  • Schuur 
  • Garage 
  • Bloembak 
  • Schutting 
  • Berging 
  • Paardenstal 

Het specialisme van H.W. Mollema

Wil jij graag een prefab bouwwerk in jouw tuin? Doe een beroep op onze specialisten. Wij nemen graag het werk uit handen, gaan doeltreffend te werk en leveren uiteraard resultaat. Je kunt hiervoor ook in de winter bij ons terecht. Er is zelfs een kans dat als je een prefab bouwwerk in de winter laat plaatsen, er een lager tarief wordt gehanteerd dan wanneer je het in de zomer wilt laten plaatsen.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV