Bouw prefab winter

Wat is een bouw prefab?

Een bouw prefab bestaat uit een aantal elementen die in de fabriek of werkplaats zijn samengesteld uit verschillende onderdelen. Deze elementen worden naar de gewenste locatie getransporteerd om het daar vervolgens samen te voegen tot één geheel. Een bouw prefab is als het ware een bouwpakket dat bestaat uit meerdere elementen gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Een voordeel hiervan is dat snel en efficiënt een tuinhuis, berging, enzovoorts geplaatst kan worden in uw tuin. Daarnaast zijn de elementen van betere en constantere kwaliteit dan wanneer deze ter plekke gemaakt worden. Er bestaan verschillende soorten en maten bouw prefabricages, bijvoorbeeld een tuinhuis of berging. Van alles is mogelijk!

Laat uw bouw prefab plaatsen in de winter

U denkt waarschijnlijk niet aan de winter bij het plaatsen van een schuur, tuinhuis of tuinkast. Toch is dit het geschikte seizoen om een bouw prefab te plaatsen. Een bouw prefab kunt u zien als een bouwpakket dat bestaat uit elementen. Hierdoor worden de bouwtijd en uitvoeringsfase versnelt waardoor wij bij het plaatsen niet afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Hierdoor kan ons vakkundig personeel ook op de koude of natte dagen een bouw in uw tuin aan de slag. Dit is toch ideaal? In de winter plaatsen onze specialisten de bouw prefab zodat u wanneer de lente begint direct van kunt genieten uw droomtuin. U heeft er dus geen omkijken naar!

Verschillende soorten bouw prefabricages: 

  • Tuinkast 
  • Tuinhuis
  • Schuur 
  • Garage 
  • Bloembak 
  • Schutting 
  • Berging 
  • Paardenstal 

Het specialisme van HW Mollema

Wilt u graag een bouw prefab in uw tuin? Doe een beroep op onze specialisten. Wij nemen u graag het werk uit handen, gaan doeltreffend te werk en leveren uiteraard resultaat. U kunt hiervoor ook in de winter bij ons terecht. Er is zelfs een kans dat als u een bouw prefab in de winter laat plaatsen er een lager tarief wordt gehanteerd dan wanneer u de bouw prefab in de zomer wilt laten plaatsen.

Wilt u een meer informatie of een afspraak maken? Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren 
werken wij met trots samen met onze partners. 
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV