Bomen, planten en bloemen

Een tuin is niet compleet zonder bomen, planten en bloemen, aangezien ze zorgen voor een unieke uitstraling en kleur in de tuin brengen. Wanneer het gezellig is in huis, kun je dat vaak ook aan de buitenkant zien.

De aanleg

Als je weet welke bomen, planten en bloemen je in de tuin wilt, kijken we samen met een van onze hoveniers naar de geschikte plek in jouw tuin. Dankzij onze expertise kunnen wij precies bepalen waar een boom, plant of bloem moet staan om optimaal te groeien en de visuele aspecten van de tuin te verbeteren. Ons team van gepassioneerde hoveniers zorgt voor de professionele aanleg van de tuin. Het leveren van hoge kwaliteit staat bij ons centraal.

XIDIT | Bloembakken

Je kunt ervoor kiezen om je bloemen in bloembakken te planten. Voor deze optie kunnen wij met trots zeggen dat wij partner zijn van XIDIT. XIDIT is dé producent, ontwikkelaar en leverancier van tuinproducten gemaakt van cortenstaal, aluminium en ander metaal.

Onderhoud

Wist je dat voor een optimaal resultaat zowel bomen als planten goed onderhouden moeten worden? Nazorg is namelijk erg belangrijk. Bomen en planten dienen te worden gesnoeid en verzorgd om hun levensduur te verlengen. Het bestrijden van ziekten en plagen is essentieel. Bij H.W. Mollema zorgen we graag voor jouw bomen, planten en bloemen, en met onze expertise behouden we een hoge kwaliteit. Soms is het nodig een boom te verwijderen, ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Wij kunnen:

  • Zorgen voor de juiste ondergrond
  • De bomen, planten en bloemen leveren
  • (heester)borders aanleggen
  • Bomen, planten en/of bloemen plaatsen
  • Bomen, planten en/of bloemen onderhouden

Wij kunnen allerlei soorten (vet)planten, bomen en bloemen leveren in diverse maten en vormen. Vraag ons om advies, en wij helpen je graag. Wil je eerst een kennismakingsgesprek met ons? Klik dan op de knop.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.