Bomen, planten en bloemen

Een tuin is niet compleet zonder bomen, planten en bloemen. Deze zorgen er immers voor dat de tuin uniek wordt. Hiermee wordt kleur in de tuin gebracht. Als het gezellig in huis is kun je dat al vaak aan de buitenkant zien.

De aanleg

Als je weet wat voor soort bomen, planten en bloemen je in de tuin wil, wordt er samen met één van onze hoveniers gekeken naar de geschikte plek voor de boom, plant of bloem in jouw tuin. Dankzij onze expertise kunnen wij precies vertellen op welke plaats een boom, plant of bloem moet staan om optimaal te kunnen groeien en het optische aspect van de tuin zo goed mogelijk uit te laten komen. Wij zorgen ervoor dat de tuin aangelegd wordt door vakkundige hoveniers die passie hebben voor de natuur. Het is voor ons van belang om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren.

XIDIT | Bloembakken

Je kunt er voor kiezen om je bloemen te planten in bloembakken. Voor deze optie kunnen wij met trots zeggen dat wij partner zijn met XIDIT. XIDIT is dé producent, ontwikkelaar en leverancier van het tuinproduct in cortenstaal, alaminium en ander metaal.

Onderhoud

Wist je dat je voor een optimaal resultaat zowel de bomen als planten goed moet onderhouden? Nazorg is namelijk heel belangrijk. Bomen & planten moeten gesnoeid en geveld worden. Voor een zo lang mogelijke levensduur van bomen, planten en bloemen moeten ziekten & plagen bestreden worden. Wij verzorgen graag jouw bomen, planten en bloemen en met onze expertise blijft de kwaliteit hoog. Soms kan het gebeuren dat een boom gerooid moet worden, ook daarvoor bent u bij H.W. Mollema aan het juiste adres.

Wij kunnen:

  • Zorgen voor de juiste ondergrond
  • De bomen, planten en bloemen leveren
  • (heester)borders aanleggen
  • Bomen, planten en/of bloemen plaatsen
  • Bomen, planten en/of bloemen onderhouden

Wij kunnen allerlei soorten (vet)planten, bomen & bloemen leveren in alle maten en vormen. Vraag ons om advies en wij helpen je graag. Wil je eerst een kennismakingsgesprek met ons? Klik dan op de button.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren 
werken wij met trots samen met onze partners. 
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV