Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Winteronderhoud tuin Groningen

Winteronderhoud tuin Groningen

H.W. Mollema Hoveniers- & Bestratingbedrijf

Winteronderhoud van uw tuin is belangrijk

Vindt u het lastig om uw tuin te onderhouden in de winter? Als u niet precies weet wat er moet gebeuren is het moeilijk om hier mee aan de slag te gaan. Of loopt u tegen andere problemen aan? Als u niet van kou houdt, maken de lage temperaturen het onaantrekkelijk om een tuin te onderhouden. Toch is het belangrijk om in de winter aandacht aan uw tuin te besteden, zodat hij in goede conditie blijft. Om u te ontlasten nemen wij graag deze onderhoudswerkzaamheden uit handen.

 

Waarom uw tuin onderhouden in de winter?

In de winterperiode kunnen veel tuin werkzaamheden uitgevoerd worden, zaken waar u in eerste instantie niet aan denkt. Van dakgoten reinigen, bomen snoeien tot complete tuinen aanleggen, het is allemaal mogelijk in de winter. Voor de meeste werkzaamheden is timing erg belangrijk. Om het optimale resultaat te behalen moet het juiste onderhoud op het juiste moment in het jaar gedaan worden. Bent u benieuwd naar welke werkzaamheden in de winter uitgevoerd moeten worden? Klik dan hier.

Een andere reden om in de winter met uw tuin aan de slag te gaan is omdat de lente de drukste periode is voor onze hoveniers en bestratingsmannen. In de winter bent u als één van de eersten aan de beurt. Moet u eens nagaan hoe fijn het zal zijn als iedereen druk bezig is met de tuin en u al klaar bent!

voordelen van winteronderhoud van uw tuin:

Winteronderhoud H.W. Mollema Tuinonderhoud winter H.W. Mollema Tuinonderhoud winter H.W. Mollema

 

Onze specialisten gaan voor u aan de slag

Wie wil nou niet bij de eerste zonnestraal kunnen genieten van een schitterende tuin? Onze specialisten maken dit mogelijk. Als wij in de winter bij u beginnen hebben wij ruim de tijd om uw tuin in orde te maken voor de lente begint. Onze hoveniers verrichten onderhoudswerkzaamheden, renoveren of leggen een tuin voor u aan in de winter. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialisme kunnen wij zelfs bij lichte vorst een tuin aanleggen. Door de kennis van Mollema weten wij welke planten wij wel en niet kunnen plaatsen. Daarnaast denken wij mee met de opties en mogelijkheden. Wij kunnen ook diverse winteronderhoud werkzaamheden voor u uitvoeren.

 

Vraag een adviesgesprek aan!

Wilt u onze hoveniers in schakelen om uw tuin onder handen te nemen? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan. Of als u vragen heeft of extra informatie wilt, twijfel dan niet en neem om contact met ons op.


 

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject