Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487
Voortuin ideeën

Voortuin ideeën

Een tuin is voor mensen essentieel bij het kiezen van een huis. Zo kan een tuin rust uitstralen en het huis karakter geven. Want hoe je huis er ook kan uitzien, mensen kijken vaak naar de tuin die ervoor ligt. Door je tuin een mooie impressie te geven kan je huis er ook gelijk stukken beter uitzien. Hier lees je tips, ideeën en inspiratie om jouw voortuin persoonlijker en verzorgder uit te laten zien.

Veel kleuren en soorten aan bloemen 

Veel mensen planten hun bloemen en planten in hun achtertuin om de voortuin klassiek en rustig te houden. Toch kan een kleurrijke voortuin erg aantrekkelijk zijn en kan het je huis zeker karakter geven. Door kleuren toe te passen aan je voortuin, kunnen insecten en dieren zoals vlinders en lieveheersbeestje je tuin in en geven de bloemen je voortuin en huis daarnaast ook een romantisch karakter. 

Goedkope voortuin ideeën 

Door in je voortuin gebruik te maken van grind en kiezels kan je al snel de uitstraling van je voortuin veranderen. Dit al helemaal als je de kiezels en het grind als decoratie of als accenten toevoegt aan je tuin. Dit maakt de tuin klassiek en netjes maar daarnaast wel speels en even anders. 

Voortuin ideeën met oprit 

Heb jij een voortuin met oprit en heb je geen idee wat je kan doen met je voortuin? Net als hiervoor besproken kunnen kiezels en grond je tuin een moderne, maar toch klassieke look geven. Zo is grind vaak gebruikt bij een huis met oprit om het huis meer karakter te geven. Zo zullen deze voortuin ideeën een landelijk gevoel afgeven aan het huis en de tuin rond het huis. Ook kan je het huis gezellig maken door plantenbakken aan het begin van de oprit of tuinverlichting toe te voegen.  

Kleine voortuin ideeën

Om je voortuin een andere look te geven hoef je helemaal geen grote veranderingen aan te brengen. Kleine details kunnen als genoeg zijn om je voortuin een andere uitstraling te geven. Dus wanneer je geen grote voortuin hebt, kan je nog steeds je voortuin veranderen door bijvoorbeeld een paar planten bakken toe te voegen om je voortuin een strak geheel te maken. Ook kan een tuinbankje of tuinstoelen je voortuin doen veranderen. 

Nog meer inspiratie of voortuin ideeën? 

Bij H.W Mollema doen wij er alles aan om jouw tuin persoonlijk en naar jouw stijl in te richten. Door jarenlange ervaring in tuinen en kennis over het omgaan met tuinen, kunnen wij een advies vormen voor jouw tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw voor- of achter tuin? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met één van onze specialisten of neem gerust contact met ons op voor verder vragen. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject