Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487
Tuinaanleg Friesland

Tuinaanleg Friesland 

Ben je op zoek naar een bedrijf die jou tuinaanleg kan doen in Friesland? Dan ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Een tuin geeft de uitstraling aan een huis of bedrijfspand die het verdient. Daarom helpen onze professionals met het ontwerpen en realiseren van jouw droomtuin. Of het nou gaat om een compleet nieuwe tuin of een tuinrenovatie. Ons team van specialisten staat klaar om voor je aan de slag te gaan. 

Compleet nieuwe tuin? 

Bij een tuinaanleg is van alles mogelijk om van je huidige tuin naar je droomtuin te gaan. Wil je een nieuwe tuin aan laten leggen of de huidige tuin veranderen? Je hebt vast al wel een beeld hoe je tuin in Friesland eruit moet komen te zien. Echter vraagt dit veel denk- en meetwerk bij het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Je kunt ervoor kiezen om een tuinontwerp te laten maken. Tijdens het maken van het tuinontwerp geef je aan wat jouw wensen zijn, zodat onze vakmensen met hun kennis en ervaring kijken wij wat er technisch gezien mogelijk is en komen wij met ideeën en suggesties. Op deze manier kun je samen met onze specialisten jouw droomtuin verwezenlijken. 

Tuinrenovatie 

Wil je geen compleet nieuwe tuin maar is je huidige tuin toe aan een opknapbeurt? Dan is tuinrenovatie een uitkomst. Een tuin renoveren varieert van herinrichting van jouw tuin tot het vervangen van de huidige materialen, bestrating en beplanting. Deze veranderingen maken vaak een groot verschil, op deze manier krijgt jouw tuin een totaal nieuwe uitstraling zonder dat een compleet nieuwe tuin aangelegd hoeft te worden. 

Voordelen tuinaanleg in Friesland 

De tuinaanleg voor jouw tuin in Friesland laten doen kent veel voordelen. De tuin wordt geheel naar jouw wens gemaakt. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel onderhoud je aan je tuin wil hebben. Onze specialisten houden hier dan rekening mee. Daarnaast kent het aanleggen van een tuin door H.W. Mollema nog meer voordelen zoals: 

Tuinaanleg voor jouw tuin in Friesland laat je natuurlijk doen door H.W. Mollema 

H.W. Mollema BV is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar doen wij tuinaanleg in Friesland en hebben we veel mensen blij mogen maken met hun droomtuin. Heb je vragen voor ons? Schroom niet en neem contact met ons op. Daarnaast kun je de mogelijkheden voor jouw droomtuin bespreken in een kennismakingsgesprek 

 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject