Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487
Landelijke tuin

Landelijke tuin  

Een landelijke tuin laten aanleggen. Wie wil dat nou niet? Elke tuin is anders, er is geen goed of fout. Hoewel de meeste landelijke tuinen beschikken over een grote tuin, is dit niet een vereiste. De kracht van een landelijke tuin zit in de natuurlijke elementen en haar organische vormen. Op die manier kun je iedere tuin omtoveren tot een landelijke droomtuin.  

Wat is er allemaal mogelijk? 

De landelijke tuin kenmerkt zich door een natuurlijke uitstraling die stijlvol en tijdloos is. Het is mooi om hier rekening mee te houden bij de inrichting van een landelijke tuin. De tuin zal eenvoud en rust uitstralen dat je kunt creëren door mooie lange lijnen, stijlvolle open vlakken in vorm van gazons, paden van stenen en andere natuurlijke elementen zoals hout. Dit kun je mooi verwerken in bijvoorbeeld tuinmeubels. Door op verschillende plaatsen in de tuin zithoekjes te creëren kun je optimaal genieten van je tuin vanuit alle kanten. Het gebruik van de juiste bloemen en planten geeft jouw tuin de uitstraling die het verdient.   

Landelijke tuin in het klein? 

Zoals gezegd is het voor een landelijke tuin geen vereiste om te beschikken over een grote tuin. Het is veel belangrijker om veel groen in je tuin te hebben. Door het inrichten van een kleine tuin ga je creatief nadenken. Als je buitenaf woont kun je bijvoorbeeld zorgen dat je geen duidelijke en zichtbare scheiding maakt maar de tuin langzaam laat overgaan in de natuurlijke omgeving. Hierdoor lijkt je tuin groter.  

Voordelen landelijke tuin  

Een landelijke kent veel voordelen. Het vele groen betekent dat de natuur lekker haar gang kan gaan. Hierdoor is je tuin erg aantrekkelijk voor insecten die maar al te graag helpen met het onderhouden van je tuin. Veel groen in je tuin is goed voor het milieu.  

Een landelijke tuin laten aanleggen door H.W. Mollema 

H.W. Mollema BV is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar helpen wij mensen met het realiseren van hun landelijke tuin, want wie wil dat nou niet? Heb je vragen voor ons? Schroom niet en neem contact met ons op. Daarnaast kun je de mogelijkheden voor jouw droomtuin bespreken in een kennismakingsgesprek

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject