Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Vijver aan laten leggen door H.W. Mollema in Groningen en omgeving

H.W. Mollema Hoveniers- & BestratingbedrijfVijveraanleg door H.W. Mollema  

Zit je te denken aan een vijveraanleg? Of staat een vijver of waterpartij al een lange tijd op jouw wensenlijst? Als natuurliefhebbers bij H.W Mollema begrijpen wij dat maar al te goed. Want water en het leven erin en eromheen verveelt namelijk nooit. Een vijver of waterpartij is een absolute verrijking van je tuin en daarnaast ook van je huis. Want je tuin is tevens een verlening van je woonkamer. Vijveraanleg komt echter zeer precies. De vakmannen van H.W. Mollema helpen jouw droomvijver of waterpartij werkelijkheid te maken. 

kleiner vijferaanleg

Voordelen vijveraanleg en het leggen van waterpartij 

Een vijver als echte blikvanger in Groningen en omgeving

Bij H.W Mollema beschikken wij over vijverexperts en tuinarchitecten die al jouw wensen en ideeën vertalen in een exclusief totaalontwerp voor het uitvoeren van vijveraanleg. Jouw project wordt gegarandeerd een succes. Uiteraard verzorgen wij de volledige vijveraanleg, zodat jouw tuin een metamorfose ondergaat die al jouw verwachtingen overtreft. 

Wanneer is vijveraanleg het beste?

Vijveraanleg kan het best worden gedaan in het voorjaar, tevens moet de beplanting bij het aanleggen van de vijver ook plaatsvinden in deze tijd om de vijver een biologisch evenwicht te laten opbouwen. Vijveraanleg kan naast het voorjaar ook in het najaar worden uitgevoerd. Wanneer je hiervoor kiest, moet je wel wachten met beplanting tot het voorjaar. Dan kunnen de planten namelijk optimaal meegroeien in de vijver en zo sterk genoeg worden om het winterseizoen te overleven.

Vijveraanleg GroningenVijveraanleg GroningenVijveraanleg Groningen

Graag een vijver maar het liefst niet het onderhoud? 

Wil je een vijver laten aanleggen maar heb je geen zin om het onderhoud zelf te doen? Ook dan staat H.W Mollema voor je klaar. Wij bij H.W Mollema helpen je graag met jouw tuinonderhoud na de vijveraanleg om de vijver zo fris te houden en de beplanting mooi in vorm te laten blijven. Op deze manier hoef jij geen tijd en energie in de tuin te steken om deze mooi te houden. 

Kennismakingsgesprek in Groningen en omgeving vijveraanleg

Heb je nog vragen over een mogelijke vijveraanleg of waterpartij voor in jouw tuin? Onze specialisten bij H.W Mollema helpen je hier graag mee. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met een exclusieve vijveraanleg waar je het hele jaar door van kunt genieten. Wil je eens praten over de mogelijkheden van vijveraanleg? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en wij zullen met de vakmensen van H.W Mollema er alles aan doen om aan jouw wensen te voldoen. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject