Telefoon H.W. Mollema   0598 431135

De diensten van H.W. Mollema

H.W. Mollema is als hoveniers-& bestratingbedrijf inzetbaar voor vele diensten. Via de onderstaande buttons kun je meer lezen over wat wij voor jouw kunnen doen. 

Liever direct in gesprek met een medewerker? Neem dan gemakkelijk contact met ons op.

 

 

TuinontwerpTuinontwerp    

Op basis van jouw wensen een tuinontwerp laten maken? H.W. Mollema staat voor je klaar. Wij creëren een tuin die bij jou en je huis past. Of is het tijd voor verandering in je huidige tuin? Ook voor renovatie van je tuin helpt H.W. Mollema graag. Alles over tuinontwerp vinden? Lees hier verder.


Tuinaanleg

Tuinaanleg

H.W. Mollema verzorgt naast het tuinontwerp de gehele aanleg van jouw tuin. Een juist aangelegde tuin is een heerlijke plek om te genieten en te ontspannen. Wij kijken samen met jou naar het totaalplaatje en starten pas zodra je helemaal tevreden bent. Met onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van een fantastische tuin.


Tuinonderhoud Tuinonderhoud

Het is natuurlijk erg belangrijk dat jouw tuin goed onderhouden wordt. Wij zijn je graag van dienst. Wij kunnen helpen met diverse soorten onderhoud, zoals het gazon maaien, snoeien van bomen, onkruid bestrijden, insecten verwijderen en nog veel meer.


HoutbouwHout- en waterbouw

Droom je van een geweldig houten tuinhuisje of van een vijver met een fantastische stijger? Dat kan! H.W. Mollema maakt alles exact op maat en met de meest bijzondere houtsoorten. Laat het ons weten als je zelf een idee hebt voor jouw tuin. Onze specialisten kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.


TuinbestratingTuinbestrating

De bestrating bepaalt grotendeels de uitstraling van je tuin. H.W. Mollema zorgt niet alleen voor schitterende tuinbestrating, maar zorgt er daarnaast ook voor dat de bestrating lang meegaat. H.W. Mollema heeft een groot assortiment aan tuinbestrating, zodat wij iedereen van zijn stijlen en wensen kunnen voorzien.


VijveraanlegVijveraanleg

Het is natuurlijk prachtig om een heldere vijver in jouw tuin te hebben, waar je elke dag weer van kan genieten. Het aanleggen van een vijver komt echter heel precies. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en kunde en weten overal raad mee. Zij maken je droomvijver werkelijkheid op basis van jouw specifieke wensen.

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

19 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 75, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Webshop:

   Bekijk onze webshop hier

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

8,4
klanten vertellen
81 Beoordelingen
zelf beoordelen bekijk beoordelingen

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

Onze webshop

Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487
Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit project
Bekijk dit project