Telefoon H.W. Mollema  0598 431135

Machinepark

Machinepark

Eigen machines voor het beste resultaat

Wij onderscheiden ons niet alleen op kwaliteit en het eindresultaat, maar wij hebben ook onze eigen machines waar dagelijks mee wordt gewerkt. Lopen de werkzaamheden anders dan verwacht? Wij hebben de mogelijkheid om een machine op te halen om de werkzaamheden zo snel mogelijk voort te kunnen zetten.  Dankzij ons machinepark kunnen wij bij u werk verrichten op momenten dat het u uitkomt.  

Machinepark Terras reiniger H.W. Mollema Shovel Ahlmann

De machines in ons machinepark: 

Mini-shovel Knikmops 130 

De knikmops is een multifunctionele machine.  Met 32pk en een gewicht van 90kg is de Knikmops 130 ideaal voor uiteenlopende werkzaamheden. Dankzij het egalisatieframe kunnen wij in een korte periode meer egaliseren. Voor alle werkzaamheden omtrent bestratingswerkzaamheden is de mini-shovel Knikmops 130 inzetbaar.  

Grote-shovel Ahlmann 

De Ahlmann shovel is een grotere versie van de mini-shovel Knikmops 130. Deze grote-shovel AS 70 van Ahlmann is ideaal voor de grotere bestratingswerkzaamheden.  

Graafmachine - Bobcat E10 

De Bobcat E10 is een klein compact en 'lichtgewicht' graafmachine, doordat hij compact is qua formaat is de graafmachine eenvoudig verplaatsbaar. Moet er een smalle doorgang getrotseerd worden om de locatie te bereiken waar gegraven moet worden?  De Bobcat E10 is smal en hierdoor ideaal voor het graven in kleine ruimtes en om door kleine, smalle openingen heen te komen.

Graafmachine – Bobcat E19  

De Bobcat E19 is met zijn 1900kg extreem stabiel en geschikt voor de zwaardere werken. Ook voor de fijne werken kan deze graafmachine uitmuntend uitvoeren.  

Mobiele kraan  

Door de eenvoudigheid van het opzetten is de mobiele kraan ideaal voor kleine en relatief korte klussen. De mobiele kraan is een uitkomst en geschikt om met spoedklussen in te zetten.   

Mini Tractor 

Onze mini tractor is veelzijdig inzetbaar. Bij de tractor hebben wij een bijbehorende klepelmaaier. Werkzaamheden die met de mini-tractor worden uitgevoerd zijn: klepel,- talud,- & slootwal maaien. Ook kan met deze tractor het spitwerk, zaaiwerk en egaliseer werk worden uitgevoerd.  

Verreiker - Manitou  

De Manitou Verreiker is inzetbaar voor vele verschillende werkzaamheden door de hefcapiciteit. Een verreiker is ideaal om zware lasten te tillen en te verplaatsen, dankzij de telescooparm kan de Manitou verreiker erg hoog komen.  

Onkruidborstel – Mug  

Onkruid groeit helaas overal. De Mug – onkruidborstel maakt het voor ons een stuk eenvoudiger om het onkruid te verwijderen. De onkruidborstel is zeer wendbaar en komt hierdoor op elk plekje om de onkruid weg te halen. 

Terrasreiniger - Honda

Een terrasreiniger is eigenlijk een hoge druk reiniger alleen dan voor het straatwerk. De terrasreiniger heeft 5,5 pk en is mede dankzij de Honda-motor zeer betrouwbaar.  De terrasreiniger is zowel eenvoudig in gebruik als eenvoudig mee te nemen.  

Wilt u dat wij bij u langs komen met één van onze machines om werkzaamheden te verrichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Doordat wij met onze eigen machines werken zijn wij niet afhankelijk van verhuur partijen en is ons personeel gewend aan de werking van de machines en kennen zij de machines door en door. Wat zorgt voor een sneller en beter resultaat. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487
Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject